SPINNEN bij het Weefcollectief Fryslân

Spingroep ‘t Kortje Lontje organiseert maandelijks spinavonden op de 1e donderdagavond van de maand van 19.30-21.30 uur in de ruimte van het Weefcollectief Fryslân. Nieuw is dat je ook overdag kunt komen spinnen namelijk op de 3e vrijdag van de maand van 10.00 – 15.00, maar helaas vanwege Corona gaan de spinmiddagen voorlopig niet door. Neem je spinnewiel mee en zorg zelf voor je  lunch. Kosten € 7,50, koffie/thee en iets lekkers inbegrepen.

Beste mensen,
Zoals jullie weten spinnen we met Spingroep ‘t Korte Lontje altijd op de eerste donderdagavond van de maand.
Nu krijgen we regelmatig de vraag of het niet overdag kan, zo ook weer op de open dag van het Weefcollectief.
We kwamen toen op het idee om als proef op de 3e vrijdag van de maand van 10,00 tot 15.00 uur ook een spindag te organiseren. Helaas gaan deze middagen vanwege Corona voorlopig niet door.

Iedereen zit in principe aan zijn eigen werk te spinnen, tenzij we gezamenlijk aan iets anders werken. Diegenen die willen komen spinnen moeten al wel een beetje de basisbeginselen kennen. Het is geen punt als je advies wilt of we je ergens mee moeten helpen, maar het zijn geen verkapte lessen. Je werkt op je eigen spinnenwiel.

De spinavonden kosten 5 euro per keer
Overdag is het 7,50 exclusief lunch
Deze kosten zijn voor de huur en de koffie/thee en iets lekkers erbij.

Plaats: Weefcollectief Fryslân
Veengang 17
8431 NJ Oosterwolde

Voor diegenen die nieuwgierig zijn geworden: Wil je een keer komen kijken of mee spinnen of heb je vragen, stuur even een mailtje. Voor ons is het prettig om te weten hoeveel mensen er komen.

Vriendelijke groeten namens spingroep Korte Lontje
Liesbeth van Hulsteijn
telf 06 3077 6005
of hulst273@planet.nl