Kom een dag bij ons weven – bekijk onze dagarrangementen

De weverij staat open voor iedereen die wil weven. U hoeft geen lid van het collectief te zijn om een weefgetouw te gebruiken. Veel of weinig ervaring: voor iedereen is er wel een mogelijkheid.

Heeft u weinig ervaring? Dan is Arrangement A een leuke manier om kennis te maken met weven. U geeft zich op voor één dag weven van 10-15 uur. Er staat een getouw voor u klaar en na een korte instructie kunt u aan de slag. Aan het eind van de dag kunt u met een lap naar huis waar u zelf een gastendoek, placemat of tas van kan maken.

De kosten zijn € 27,50 per persoon per dag, inclusief materiaal, koffie en thee, exclusief lunch. Eventueel kan een lunch voor u verzorgd worden.

Meer informatie en aanmelden via weefcollectieffryslan@gmail.com

Heeft u wel ervaring of thuis een getouw, maar wilt u eens iets maken wat niet met uw eigen getouw kan, omdat uw getouw te smal is of te weinig schachten heeft? Of u heeft thuis een tafelgetouw en wilt wel eens een getouw met trappers uitproberen? Er zijn trapgetouwen, damastgetouwen, of getouwen van 160 cm weefbreedte beschikbaar. Wilt u werken aan een bepaald project? Dan is een kaart voor 10 dagdelen (€100,-) of “zomervriend” de oplossing (€250,-) voor 3 maanden.

Er is zelfs een computergestuurde getouw met 32 schachten beschikbaar. De kosten voor één dag weven op het computergestuurde getouw zijn € 35,00 per persoon, inclusief materiaal, koffie en thee, exclusief lunch.

Alles moet natuurlijk wel in overleg, want er kan altijd maar één persoon tegelijk op een getouw weven. Meer informatie en aanmelden via weefcollectieffryslan@gmail.com

Zie ook onze folder met onze arrangementen