STEUN ONS

Weefcollectief Fryslân viert 10 jaar vakmanschap met 45 leden en meer dan 50 weefgetouwen. Onze passie? Het behouden en stimuleren van het weefambacht, door wevers van alle niveaus te verbinden.
Dit jaar brengen we onze ervaringen samen in een tentoonstelling en een heel bijzonder  jubileumboek:

V E R W E V E N   V E R H A L E N

Met dit boek en de tentoonstelling vieren we de kunstvorm, verweven met patronen/weefbrieven, inspiratie, verhalen, spreekwoorden en historische anekdotes.

Om dit te realiseren vragen wij jullie om steun. En niet voor niks! Er staat een tegenprestatie tegenover die in uren niet uit te drukken is maar waar we jullie mee willen bedanken zodat we ons boek kunnen realiseren!

 Als we de 80% gehaald hebben dan gaat het door!
Dus help jij ons dit op (ge)touw te zetten?

Steun ons project via het prachtige crowdfundingplatform ‘Voordekunst’ en ontvang unieke handgeweven tegenprestaties, van vaatdoekjes tot theedoeken, van sjaals op maat tot wandobjecten en nog veel meer. En natuurlijk het boek! 

Heb je een bedrijf en wil je ons sponsoren? Mail ons dan ook! Ook voor bedrijven hebben we leuke tegenprestaties! En we zijn nog op zoek naar een paar hoofdsponsoren.

Heb jij een bijzondere anekdote en wil je in ons boek staan? Mail ons dan.

Of ga naar www.voordekunst.nl   project 17019  
Klik hier om naar de crowdfundingpagina te gaan.

En we zouden het ook fantastisch vinden als je de berichten hierover op onze socialmediapagina’s zouden willen delen. Mocht je deze nog niet volgen: Facebook en Instagram.
DANKJEWEL!