Op zaterdag 15 september stellen wij onze weverij weer open voor alle belangstellenden. Van 11.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom op onze Open dag in de weverij aan de Veengang 19 in Oosterwolde (fr).

Een bezoek aan onze weverij is overweldigend, er staan inmiddels tegen de 50 staande (grote) getouwen, tafelgetouwen en een aantal damast getouwen en we hebben veel garens op voorraad.

Heb je altijd al meer willen weten over weven, wat er allemaal voor nodig is en wat de mogelijkheden bij ons zijn? Dan is een bezoek aan de weverij reuze informatief. Je kunt bij ons met een arrangement 1 dag komen weven. En als je lid wordt van het weefcollectief heb je de mogelijkheid alle dagen van de week te weven.

Tijdens de Open Dag is er de mogelijkheid om de werking van deze getouwen te zien, daarnaast is er informatie te krijgen over het nieuwste cursusaanbod met docenten uit binnen – en buitenland.

Er zijn ook verkoopstand. Natuurlijk onze eigen stand met onze weefsels en garens, Weefmaterialen Patiss, Wolstudio Fochteloo, Schering en Inslag, Louët Looms and more en haakwerk van Helen.

Van harte welkom, de koffie en Deense wafels staan klaar!