Weefproeverij en 10-rittenkaart

Weefproeverij

De weverij staat open voor iedereen die kennis wil maken met weven. Kom alleen of met een klein groepje een dag (van 10.00-15.00 uur) weven, proeven van het weven. Je hoeft daarvoor geen lid te zijn van het Weefcollectief Fryslân. Dit is een geweldige manier om kennis te maken met het weven en onze weverij. Na een korte introductie kun je direct aan de slag achter een getouw dat weefklaar is gemaakt en aan het einde van de dag ga je met een mooi weefsel naar huis. 10.00-15.00 uur

Meer informatie en aanmelden via info@weefcollectieffryslan.com

10-rittenkaart

Heeft u wel ervaring of thuis een getouw, maar wilt u eens iets maken wat niet met uw eigen getouw kan, omdat uw getouw te smal is of te weinig schachten heeft? Of u heeft thuis een tafelgetouw en wilt wel eens een getouw met trappers uitproberen? Er zijn trapgetouwen, damastgetouwen, of getouwen van 160 cm weefbreedte beschikbaar. Wilt u werken aan een bepaald project? Dan is een kaart voor 10 dagdelen €100,- .

 

Er is zelfs een computergestuurde getouw met 32 schachten beschikbaar. Informeer naar de prijzen.

Alles moet natuurlijk wel in overleg, want er kan altijd maar één persoon tegelijk op een getouw weven. Meer informatie en aanmelden via info@weefcollectieffryslan.com