SPINNEN bij het Weefcollectief Fryslân

Spingroep ’t Kortje Lontje organiseert maandelijks spinavonden op de 1e donderdagavond van de maand van 19.30-21.30 uur in de ruimte van het Weefcollectief Fryslân. De eerstkomenende bijeenkomsten zijn op 3 februari. Neem je spinnewiel mee. Kosten €5,- voor koffie/thee en iets lekkers inbegrepen.

Iedereen zit in principe aan zijn eigen werk te spinnen, tenzij we gezamenlijk aan iets anders werken. Diegenen die willen komen spinnen moeten al wel een beetje de basisbeginselen kennen. Het is geen punt als je advies wilt of we je ergens mee moeten helpen, maar het zijn geen verkapte lessen. Je werkt op je eigen spinnenwiel.

Plaats: Weefcollectief Fryslân
Veengang 17
8431 NJ Oosterwolde

Voor diegenen die nieuwgierig zijn geworden: Wil je een keer komen kijken of mee spinnen of heb je vragen, stuur even een mailtje. Voor ons is het prettig om te weten hoeveel mensen er komen.

Vriendelijke groeten namens spingroep Korte Lontje
Liesbeth van Hulsteijn
telf 06 3077 6005
of hulst273@planet.nl